teisipäev, detsember 28, 2021

Ebatäpne summa

Bristol rääkis, milliseid viirastusi on võimalik looduses näha. Nägingi selliseid viirastusi. Mõtlesin, et kui Bristol poleks sisendanud, siis võibolla poleks näinud. Bristol ütles, millist kuritegu talle meeldib sooritada. Hakkasin tema eest põgenema. Tee peal käisin poes. Müüja ütles, et kuna mul ei olnud täpne raha, võin ma riiulist veel hammustada. Kui ta rahaga ära käis, hammustasin riiulist teist toitu, seda võibolla ei tohtinud. Jõudsin koos kaaslasega Eestisse. Ütlesin ajakirjandusele, et minu kaaslane on kurjategija, aga ta on väga hea inimene.

*
Mängisin pikal maleturniiril. Mul oli juba üle poole turniiri lõpuks võimalikest punktidest. Muidu oleks turniiri võitnud kõige tugevam osavõtja Külaots, aga tema vastu olin juba omavahelise mängu võitnud, nii et esikoha võisin saada mina.

*
Olin kolinud uude kohta, aga vana korter oli alles ja seisis tühjalt. Käisin seal vahel istumas.

*
Kokku oli kogunenud palju linde. Võibolla seetõttu olid kohal ka kullid, kes murdsid teisi linde ja sõid neid. Küttisin linde. Olin küttinud ka kulle, aga ei teadnud, kas kulli liha on tegelikult söödav. Ema tahtis, et ma nüüd küttimise lõpetaksin. Vastasin, et ma koorin ühe kartuli veel. Ema ütles, et no koori. Seda ma tegingi.

*
Mul käis sageli Ariel külas, aga külla tulles hakkas haiget tegema. Täna ütlesin talle, et ma ei taha, et ta külas käiks. Parandasin, et ta võib mängida minu vendadega, vennad on minust tugevamad.

0 vastukaja: