pühapäev, detsember 27, 2020

Sinised täpid

Radujev ütles, et ta viib laeva teise kohta. Venelased teadsid väga hästi, kus Radujevi laev asub, aga selle vastu polnud riskitud midagi ette võtta, sest laev koosnes üleni miinidest. Nüüd sõitis Radujev oma laevaga venelaste laevale otsa. Käis plahvatus ja Vene laevastik Eesti vetes oli hävinud. Venemaal oli Eestis küll veel muud relvastust.

*
Tõnu ütles mulle, et kui mul on laubal sinised täpid, siis mul on koroonatest positiivne. Vaatasin peeglist, et mul on laubal tõesti kaks sinist täppi, aga minu meelest võisid need ka millestki muust tulla. Tõnul võis küll ka õigus olla. Tundus, et ma põen koroonat siiski kergesti, kuigi haigus võis hiljem raskemaks minna. Aga tõmbasin kampsuni suu ette, et teisi mitte kohe nakatada. Tuli hankida tihedam mask. Üks teine inimene oli haigestunud kohe raskemini. Läksin maski otsima. Maskikastide juures oli ka kolm tüdrukut, kes kaebasid, et ma nakatan neid. Võtsin kastidest maske välja, aga panin kõik tagasi, sest need olid juba tarvitatud. Need olid arstikastid.

*
Läksin metsa alla. Seal ühed poisid loopisid minu suunas kive. Mõtlesin, et lähen sellisesse kohta, kus puud kasvavad tihedamalt, et pihtasaamise tõenäosust vähendada. Läksin ühe suure kivi taha, kus loobitavad asjad ei saanud mind tabada.

0 vastukaja: