kolmapäev, detsember 30, 2020

Üleskirjutamine

Istusime saalis ja vaatasime filmi. Mulle tuli meelde, et praegu on koroonaoht. Aga päris kõiki üritusi ka ära jätta ei saanud. Otsustasin siiski oma filmivaatamist lühendada. Läksin veel saali tagasi, et kontrollida, ega ma ei ole midagi maha unustanud. Selleks pidin jälle inimestest lähedalt mööduma. Koorisin ühte söödavat asja, et seda sööma hakata. Mulle tuli meelde, et koroonaajal peaks käsi ka pesema. Mõtlesin, kas seda teha.

*
Olin koolimaja tiivas ja vaatasin aknast välja. Vastastiivas oli katlamaja, kus tegutses Leedu kommunist, kes loopis meie tiiva suunas tuld. Kommunistist saadi võitu. Siis algas kordus. Aga nüüd läksid asjad natuke teist moodi. Üks poiss rippus ühte kätt pidi väljapoole avaneva akna küljes. Päästsin ta ära. Kirjutasin toimuvast venekeelsete lausetega. Mulle ei tulnud meelde, kuidas on vene keeles 'tuli', kuigi mäletasin, kuidas ma seda sõna õppisin. Mõtlesin, et selle lause kirjutan inglise keeles. Või inglise keel on liiga lihtne, seetõttu saksa keeles.

*
Istusin ajalootunnis. Kirjutasin õpetaja jutust mõne lause üles, aga üldiselt oli mul kaustik täis. Võtsin edasi kirjutamiseks poetšeki tagakülje. Ütlesin pinginaabrile, et sellest pole midagi, kui ma kõike üles ei kirjuta, sest pärast küsitakse ainult selliseid aastaarve, mille olen juba ülikoolis pähe õppinud.

0 vastukaja: