pühapäev, aprill 30, 2006

Unenäokilde

Mängiti malet. Ütlesin Svenile, et me peaksime kunagi nii mängima, et mina mängin seisu peale ja tema hakkab seda realiseerima. Sven vastas, et niimoodi on võimatu mängida.

Raunalt tuli SI teade nädala ürituste kavaga. Muutsin selle sõnastust ja saatsin tagasi. Mul jäi sisse ainult viga, et kui kirikus käimine pidi toimuma nädala lõpus, siis mina panin selle esikohale. Vedasin pliiatsiga noole sealt õige kohani. Raun käis katoliku kirikus ja ta osales ka kõigil teistel üritustel, millest ta teatas. Klaus tuli koju uue Rauna kirjastatud raamatuga. Selle kaanele oli kirjutatud 80, millest ma järeldasin, et ta on SI teadete kogumikke iga nädal raamatutena välja andma hakanud, sest sel nädalal pidi olema 80 üritust. Eelmise aasta teadetest ilmus küll ainult üks raamat.

Olin madala maja ees, kui sinna tulid soomlased. Soomlaseid pidid kõik eestlased kartma. Põgenesin nende eest käimlasse ja sealt edasi veel väiksemasse ja räpasemasse ruumi.

Üks mees arvas, et tal on üks haigus, aga arst ütles, et tal on hoopis teine. See mees võttis haigusest tingitud enesetunde mõjul endal kõik riided seljast. See näitas, et selleks haiguseks on tüüfus. Kui ta sellesse haigusesse aastal 1977 suri, siis ma arvasin, et ma tean, kes ta on, aga lugesin seejärel paberilt, et tal on hoopis teine võõras nimi.

0 vastukaja: