neljapäev, november 13, 2008

Hapukapsad

Kui Euroopa Liit ei luba turul hapukapsaid müia, siis tuleb sealt vist siiski uuesti välja astuda, sest kodus kapsaid hapendama ka ei viitsi hakata. Arutasime seda kapsaste teemat. Leiti, et turukapsas ja vabrikukapsas võivad olla ühe suure tõenäosusega tervistkahjustavad. Mina ütlesin, et võiks jätta eurole üle minemata, eurot keegi peale valitsuse ei taha, aga kui eurole mineku nimel haigekassalt raha ära ei võetaks, saaks vähemalt võimalikud hapukapsa ohvrid terveks ravida.

Praegu on meil külmutuskapis siiski purk vabrikuhapukapsastega. Sellega sai täna nalja. Tahtsin panna lõunasöögi jaoks hapukapsaid pannile, aga oli veel teine visuaalselt sarnane purk, nii et panin pannile hoopis "Tervise" salati. Enne selle kuumaks minekut siiski märkasin eksitust.

TÄIENDUS: Selle sissekandega samal päeval ilmus "Postimehes" artikkel, et turul hapukapsaste müümist siiski ei keelatavat. Lugesin seda mõni tund hiljem. Samas "Postimehes" oli Euroopa Liidu kohta ka üks hea uudis - kurkide kõveruse ja muud viljade mõõtude ja kuju reeglid lähevad tühistamisele.

0 vastukaja: