laupäev, märts 28, 2020

Masendavad neljad

Rääkisin väiksele tüdrukule, et lõnga saab keradeks kokku kerida ja teha neist keradest mosaiikpilt. Pille ütles, et ta ükskord tegi ühe sellise. Ta tõi selle vaatamiseks. Väike tüdruk tahtis lõnga lahti harutada. Pärast seda nuttis kolm inimest - Pille lõnga harutamise katse pärast, Klaus haiget saamise pärast ja väike tüdruk lõnga käest võtmise pärast.

*
Läksime ühe klassiruumi ukse taha. Klassist tuli välja üks õpetaja, kes hakkas pahandama, et ukse taga ei tohi olla. Ei teadnud, kuidas siis tundi oodata sai. Läksime kaugemale. Juhtus õnnetus. Põgenesime aknast välja ning veetase hakkas tõusma. Varsti pidi kõik peale kõrgemate saarte vee all olema. Hakkasime saartele ronima. Mina ronisin sellisele saarele, kuhu peale minu keegi ei mahtunud.

*
Algas loeng. Ma ei hakanud kohe konspekteeerima, vaid enne otsisin paberit. Ma ei olnud korralik konspekteerija, aga pärast pidi kõike teadma. Mõtlesin, et ma olen olnud masendatud, kui saan kirjaliku töö eest rohkete vigade pärast nelja, aga tegelikult nende eest oleks võinud panna ka viie, sest viielistes töödes on sama palju vigu olnud. Vaatasin ühte tööd, kus oli parandatud peamiselt käekirja. Üks täht oli igal esinemisel valesti joonistamise pärast veaks loetud.

0 vastukaja: