reede, jaanuar 08, 2021

Lühiskeha

Lähenes taifuun. Me pidime majas enne seda kõik vedeliku ära valama. Mulle soovitati ühte kohta, kuhu valada, aga vastasin, et sealt võib vedelik valesse kohta sattuda. Mul soovitati see siis ühte võrku valada. Seda ma tegingi, aga sellest imbus osa välja, natuke vedelikku sattus ikkagi valesse kohta ja seetõttu asus üle taeva meie suunas teele lühiskeha, nagu ükskord oli juba juhtunud. Püüdsin lühiskeha kahjutuks teha ühe eseme viskamisega, aga ei saanud pihta. Öeldi, et üle taeva asub meie juurde teele ka kaks tuttavat tüdrukut. Vastasin, et nemad meid ei aita, nad tülitsevad ainult omavahel. Vaieldi vastu, et nad on omavahel alati hästi läbi saanud.

*
Ema soovitas, et ma võiks minna arsti juurde oma tervise kohta nõu küsima. Mõtlesin, et nõu ma võin küsida. Siis mõtlesin, et arsti juurde minnes võib saada veel hullema gripinakkuse, ma parem ei lähe. Ravisin ennast ise.

*
Toimus maleturniir. Ma võitsin turniiri liidrit. Mõtlesin, et kas mul on nüüd lootust kõrgele kohale, liidril jäi punkt vähemaks. Mõtlesin, et võibolla ma olen juba kaks viimast vooru mööda lasknud. Aga teatati, et Seljodkin oli öelnud, et viimaseid voore ei toimu enne kui ühel kuupäeval tüki aja pärast, sest enne ei saa tema kohale tulla. Mõtlesin, et ta on ka üks esimestest, aga kui ta nimetatud kuupäeval ka ei tule, siis lähen temast ka mööda. Olin Antot võitnud. Anto püüdis nüüd seda partiid analüüsida. Ta ütles, et ta ei tea, mida ta tegema peab. Soovitasin, et võibolla Sitsiilia kaitses mustadega ei ole hea pikka vangerdust teha. Ise olin valgetega teinud samuti pika vangerduse. Mõtlesin, et analüüsi ajal ei tööta mul pea nii hästi kui mängides, analüüsi ajal võib jääda mulje, et teisiti mängides jääks võit Antole.

*
Räägiti, et ma olin väga tahtnud Kristeriga koos kõndida. Ühel päeval olevatki Krister saatnud mind minu teaduskonna hoone ukseni. Sealt oli ta ära pööranud ja läinud oma teaduskonna hoonesse loengusse. Nägin, nagu need sündmused toimuksid praegu.

0 vastukaja: