reede, jaanuar 15, 2021

Üleliigsed videod

Tähistati Eesti Euroopa Liitu astumise aastapäeva. Meenutati tol ajal parlamendisaalis toimunud koosolekut. Samal ajal teises kohas toimunud eurovastaste meeleavaldust nimetati natside meeleavalduseks. Euroopa Liidu kiituseks öeldi, et sinna astumist toetas ka president Meri. Kommenteerisin Kristerile, et ei võeta arvesse, mida Meri sellest küsimusest hiljem arvas. Mitte et ta oleks muutunud eurovastaseks, aga hiljem oli ta Euroopa Liidu suhtes kriitilisem kui alguses. Krister vastas, et enne surma hakkavad paljud kõike elus tehtut kahetsema.

*
Lugesin koos isaga vanu ajalehti. Isa pidi nende põhjal raamatu koostama. Mõtlesin aidata niimoodi, et valin igast ajalehenumbrist kõige parema artikli välja ning annan need isale ülevaatamiseks.

*
Otsisin internetist välja ingliskeelsed teatmeteose artiklid ühe eurovastase ja ühe Euroopa Liitu astumise küsimuses otsuse langetanud kohtuniku kohta. Saatsin mõlemad artiklid kirjaga Sandrile. Ühes neist oli toodud ära selle eurovastase arvamus, et kuigi eurovastased on vähemuses, on nende hulgas rohkem keskmisest intelligentsemaid inimesi. Mõtlesin, et see võib nii olla, sest kui öeldakse, et eurovastastest on paljud psüühikahäiretega, siis psüühikahäiretega inimestest on paljud keskmisest intelligentsemad. Kui koju tagasi tulin, tõusis isa minu arvuti tagant. Kahtlustasin, et ta ei ole sellega mitte ainult videosid vaadanud, vaid ka arvuti sisu uurinud. Istusin arvuti taha. Mina olin arvutisse tõmmanud ainult kaks videot, aga mulle oli arvutisse saatma hakatud kõiki videosid. Mõtlesin, et võibolla teeb seda Sander, et näidata, et ta on eurovastastest veel intelligentsem ja oskab videosid arvutisse saata. Püüdsin arvutist üleliigseid videosid kustutada. Selleks tuli vajutada korraga kolme kindlat klahvi, aga ma ei leidnud ühte neist klahvidest üles. Varsti siiski leidsin. Sain korraga kustutada mõned videod, aga uusi saadeti kogu aeg arvutisse juurde ja need mängisid valju häälega. Pille tuli koju. Ütlesin, et ma pean oma arvutist juutuubi ära kustutama. Pille vastas, et juutuubi kustutada ei ole vaja, vaid see tuleb välja lülitada.

0 vastukaja: