pühapäev, jaanuar 03, 2021

Raamatutega kiri

Helina oli saatnud mulle üle tüki aja paberkirja. Lugesin seda. Ümbrikusse oli pandud ka kaks paberraamatut. Ma ei teadnud, mis raamatud need on, aga tundus, et valitud pole kõige väärtuslikumaid. Mõtlesin, et tasus ikka Helinale kirju edasi saata, lõpuks ta vastas. Kirjutasin blogis, et Helina saatis mulle mitme aasta vaheaja järel paberkirja. Mõtlesin, et kui ma selle blogisse kirja panen, võib keegi teine saata mulle Helina nime alt elektroonilise petukirja. Aga kui aadress pole Helina oma, siis ma seda kirja ei arvesta.

*
Külla tuli mitu võõrast last. Nad kogunesid minu ümber. Kui ühe suust langes minu käe peale süljepritse, tuli mulle meelde öelda, et koroona ajal ei tohi lähedale tulla. Aga üks laps oli nii väike, et talle oli raske seda selgeks teha ja ta võis varsti uuesti lähemale tulla.

*
Toimusid valimised. Pärnits kirjutas enda kohta kolmandas isikus protokolli, et ta jootis terve valimiskomisjoni purju. Üks valimiskomisjoni kuuluv naine pani protokollile allkirja alla, nagu oleks see tema kirjutatud.

*
Rääkisin, et meil oli küll vanasti Moskva televisiooni teine kanal, aga me ei vaadanud seda palju, sest selle pilt oli sageli halb. See, et keelest aru ei saanud, ei olnud nii suur probleem kui see, kui pilt halb oli.

*
Mõtlesin, et lähen ühes vanas puumajas ühe korteri ukse taha, lasen kella ja kui uks avatakse, siis ütlen, et ma ükskord elasin selles korteris, ma tulin vaatama, kas siin praegu ka keegi elab. Selle peale võidakse mulle seda korterit müügiks pakkuda.

0 vastukaja: