reede, jaanuar 30, 2009

Kolmekordne naer

Istusin pikalt Anne tänava maja vastas ja joonistasin seda kaustikusse. Selles majas elasid Oudekki vanemad. Koju minnes sisenesin tuppa, kus oli üks tüdruk. Voodi alt tuli välja üks mees ja teine riiuli tagant. Tüdruk ja üks meestest kallistasid. Kallistamise ajal mõõtsin mõõdulindiga selle mehe pikkust.

Käis film, mille võtted olid toimunud vanalinna tänavatel. Kuna vanalinn oli väike, siis näidati korduvalt samasid kohti. Algul arvasin, et tegelased lähevad üles Toomemäe trepist, aga kuna Toomemäel oli ainult kaks silda, filmis näidataval tänaval aga kolm, siis jõudsin järeldusele, et see on hoopis Toompea.

Täna pidi toimuma lõpukirjand. Kuigi olin juba varem kooli lõpetanud, tahtsin kirjutada lõpukirjandit uuesti. Hakkasin kooli minema, aga siis sain teada, et sellel pole mõtet, sest eksami sooritamiseks oleks pidanud kaks nädalat varem registreeruma. Seisin koolimaja kõrval. Seinal rippus köis. Ütlesin, et meile visati päästenöör. Ivar naeris. Kuna köis väljus ühest seinas olevast august, ütlesin, et aga seda ei visatud katuselt. Ivar naeris jälle. Köie abil katusele ronimise kohta ütlesin, et viimane jupp tuleb ise vinnata. Ivar naeris veel kord.

0 vastukaja: