reede, märts 31, 2006

Kalapüük

Nägin unes, et üks mees tahtis teist maha lasta, aga teine läks talle rahulikult vastu, sest ta teadis, et sellel hetkel mahalaskmissoovi enam ei ole. Lähedal oli Saatana kuju, mis oli suur ja hirmuäratav. Tegelikult oli seal kaks kuju ja esimene neist oli vähem hirmuäratav.

Lugesin väljaannet, mis oli nähtavasti "The Journal of Modern History". Iga lause lugemise järel tegin pausi ja mõtlesin selle lause üle. Teised näitasid, et neil läheb lugemine palju kiiremini. Hoidsin ajakirja ka öösel magades käes. Igal ärkamisel lugesin ühe lause edasi. Ühel ärkamisel märkasin, et mu jalad ei olegi teki all, vaid teki peal.

Läksime kalavõrku välja tõmbama. ütlesin, et see võrk on väga suur. See oli kalda lähedal vees. Püütud oli vist heeringat. Tõmbasime kahekesi. Teine tõmbaja hoidis võrku viltu, nii et suur osa kalast pudenes merre tagasi. Hakkasin seda kätega uuesti kinni püüdma ja kaldale viskama. Samal ajal kalad visklesid kuival vee suunas ja sinna pääsedes ujusid minema. Korjasin veest ka värvipliiatseid. Vesi oli nende puuosa kahjustanud. Läksin toas oleva voodi teisele korrusele. Kuna sealt ei pääsenud kuhugi edasi, siis ütlesin vennale, et minu arvates on see ruumiosa mõttetu. Kui hakkasin edasi töötama, põhjustasin venna kukkumise. Püüdsin ennast kuidagi välja vabandada. Meri hakkas kaldast teises suunas mõõnama. See viis osad kalad kaasa. Enne oli kalu kaasa viinud tõus, nüüd mõõn.

0 vastukaja: