reede, august 26, 2011

Maailmavallutaja pliiats

Klaus hakkas sosinal rääkima, et Simol on kamp ja kambal on saladused ja need on nii salajased, et isegi teised kamba liikmed ei tohi neid teada. Pille ütles Klausile, et mis ta neist siis räägib, kui need salajased on. Kõndisin mööda tänavat. Hakkasin hirmuga mõtlema, mida võib tähendada Pille kamba nimeks olev lühend STK.

*
Hakkasin Kalda teel vabas õhus sööma. Sõin kõigist toitudest suurema osa ära. Natuke jätsin emale ka, aga isale ei jäänud üldse. Mõtlesin ühes toas, et kui maailmavallutaja vallutab kogu maailma ära, siis ta võtab pliiatsi, millega joonistab laeva, millega sõidab koju tagasi.

*
Magasin öösel oma voodis. Keegi seisis mu selja taga ja hoidis mul sõrmedest kinni. Lamasin kaua, aga ta ei lasknud lahti.

*
Nägin tänaval, et minu postkastis põlesid zone.ee tuluke ja ühe teise võrgulehekülje tuluke, mida ma sageli külastasin. Külastajate postkastidesse pandi vist jälgimisseadmed, sest kirju ma polnud nendega vahetanud.

*
Olime Paide aias. Ema kutsus seal ühte neegrit korrale. Neeger ütles, et teised eestlased tema nahavärvi nähes ütlevad: "Ohoo, sõber!" Neeger hakkas ohoo-ohoo tegema. Mõtlesin, et ta on emale ohtlik. Minul polnud inimestele nii suuri nõudmisi, seetõttu oli minu suhtes ohte vähem. Lõpuks hüüdsin neegrile, et ta ei pea seda nii palju kordi tegema. Neeger läks minema. Aga varsti tuli ta tagasi, et mind rehavarrega lüia. Hüüdsin: "Mida te tahate!" Nüüd nägin, et seal pole mingit neegrit, ma olin rääkinud tikripõõsaga, mis kasvas seal juba varem. Aga seejärel nägin, et kuskilt on põõsa juurde püstise varrega reha ikkagi ilmunud.

0 vastukaja: